REEPERBAHN

ST. PAULI

Hotell i Hamburg - sida 3

<< HOTELL I HAMBURG - SIDA 2

Eftersom det finns så otroligt många bra hotell i Hamburg har vi blivit tvungna att skapa en tredje en sida med hotellrecensioner. Här nedan hittar du ett urval av hotell i Hamburg. På vår hamburgkarta kan se var i staden de är belägna.

Snabbval: Renaissance Hotel | City Hostel Lilienhof | Hotel-Pension Kieler Hof |

Renaissance Hotel

Renaissance Hotel Hamburg

Renaissance Hotel Hamburg är ett 4,5-stjärnigt hotell, centralt beläget i Hamburg nära Stadshuset, Rådhustorget, Operan och Monkebergstrasse. Hotellet har bastu och fitnessanläggning. Det erbjuds även både trådlös och ej trådlös höghastighetsanslutning till Internet i allmänna utrymmen, men det kostar extra. Hotellet har 205 rum på sju våningar. På hotellet finns en bar/lounge och en restaurang och de allmänna utrymmena är luftkonditionerade. Här finns även en presentbutik och tidningskiosk.

Adress: Große Bleichen

Bokning: SE PRISER ELLER BOKA DETTA HOTELL

City Hostel Lilienhof

City Hostel Lilienhof Hamburg

City Hostel Lilienhof är ett charmigt familjeägt budgetalternativ i centrala Hamburg. Det är beläget på bara två minuters gångavstånd från Hamburgs centralstation. Härifrån har du ett bra utgångsläge när du ska utforska Hamburg med alla dess sevärdheter. Här tar du dig smidigt till hamnen, Speicherstadt eller shoppingstråk som Mönckebergstraße, Gänsemarkt och Jungfernstieg. På hotellet erbjuds åtkomst till Internet vid receptionen.

Adress: Ernst Merck Straße 4

Bokning: SE PRISER ELLER BOKA DETTA HOTELL

Hotel-Pension Kieler Hof

Hotel-Pension Kieler Hof

Hotel-Pension Kieler Hof är beläget i den centrala stadsdelen St. Georg inte långt från Hamburgs centralstation. Tack vare det centrala läget har man ett bra utgångsläge när man ska upptäcka Hamburgs alla sevärdheter. Härifrån har man också nära till de stora shoppingstråken, barer och restauranger. Hotel-Pension Kieler Hof erbjuder en vänlig och professionell service tillsammans med en komfortabel inredning.

Adress: Bremer Reihe 15

Bokning: SE PRISER ELLER BOKA DETTA HOTELL

<< HOTELL I HAMBURG - SIDA 2

MER LÄSVÄRT PÅ SAJTEN

Har inte denna text gett dig svar på det du undrar över? Då är du välkommen att ställa din fråga på avdelningen för frågor, kommentarer och tips.

Sevärdheter i Hamburg

Hotell i Hamburg

Hotell i St. Pauli