REEPERBAHN

ST. PAULI

HAMBURG

Andra artiklar om Hamburg

Här samlar vi länkar till artiklar i svenska tidningar som berör Hamburg och Reeperbahn.

SvD skriver om Hippa Hamburg

SVD

Svenska Dagbladet har skrivit en bra artikel (från 2007) om det "hippa Hamburg" som växt fram ut den forna hamnstaden. Nu hittar man här en modern stad med hippa restauranger och nattklubbar dit stadens invånare gärna går för att ha trevligt. Det gäller kanske främst de som arbetar på någon av de många reklambyråer, webbyråer och arkitektkontor som etablerat sig i staden, och då främst i stadsdelen Neumühlen.

Läs artikeln

Sydöstran skriver om hippa Hamburg

Sydöstran

Artikel i Sydöstran. Sjaskiga Hamburg har förvandlats till en stad för de trendiga människorna. Med tåget söderut kan du uppleva shopping av högsta klass. På köpet får du en upplevelse i en stad som likt New York aldrig sover. Denna artikel är mer inriktad på St. Pauli och shopping i centrala Hamburg.

Läs artikeln

Hamburg - Tillbaka till framtiden

SVD

Klassiska Hamburg har vaknat på nytt. Den syndiga hamnstaden har blivit Tysklands rikaste metropol och nu för tiden trängs arkitektur i världsklass med ett nytt tillskott av hotell, krogar och butiker. Bobo Karlsson på Res.se uppslukas i denna artikel av Europas just nu hetaste plats.

Läs artikeln

Nästa resa blir till Hamburg

SVD

Den biltokige tv-personligheten Martin Timell byter bil åtminstone vartannat år. Förra året slog han två flugor i en smäll och köpte två bilar, en Audi A6 och en Audi A3 – efter att ha prutat ned priset förstås. Han åker hellre 100 mil med bil än med tåg, helt rätt tycker vi på Reeperbahn.se!

Läs artikeln

Tipsa oss om artiklar

Vi är mycket tacksamma om du tipsar oss om artiklar på ämnet Hamburg. Skicka ett mail till info@reeperbahn.se

MER LÄSVÄRT PÅ SAJTEN

Har inte denna text gett dig svar på det du undrar över? Då är du välkommen att ställa din fråga på avdelningen för frågor, kommentarer och tips.

Hotell i Hamburg

Allmänt om Hamburg

Restauranger i Hamburg

Caféer i St. Pauli