REEPERBAHN

HAMBURG

Caféer i St. Pauli

St. Pauli är fullt av caféer som utöver fika, ofta erbjuder frukost och lättare måltider. Här hittar du några av dem.

Cafe Miller

Cafe Miller

Förutom att det på Cafe Miller spelas bra rock 'n' roll och alternativ musik, serveras här en frukost som får dig att känna dig som en kung. Deras meny erbjuder en lång rad alternativ att äta till frukost, från små och medelstora toasts och frukt till specialtoasts med olika sorters kött, marmelad och nutella. Cafe Miller har även flera veganska och vegetarianska alternativ för de som inte vill äta kött. På menyn finns även ett stort antal sorters öl, champagne, brandy och vin att välja på. De serverar även lättare lunch och sallader. Medan du väntar på din beställning kan du spela brädspel eller använda deras trådlösa internet-uppkoppling. De erbjuder även mat för avhämtning.

Adress: Detlev-Bremer-Straße 16

Webbplats: www.cafe-miller.de

Caffé Latte

Detta är ett av alla mysiga caféer och kvarterskrogar på Wohlwillstraße. Här kan gästerna beställa ett rykande hett kaffe, slappa och titta på förbipasserande, eller koppla av med en bok. Vid bra väder finns det också tillräckligt med plats vid ingången att sitta utomhus och njuta av äkta italienskta blandningar och lätta snacks. Caffé Latte serverar också frukost, och man kan välja från någon av de fyra frukostvarianterna som erbjuds. Senare under dagen kan man njuta av dagens lunch eller speciellt läcker antipasti.

Adress: Wohlwillstraße 49

Webbplats: www.caffe-latte.de

Süß+Salzig

Süß+Salzig är ett trevligt ställe att stanna till vid mellan Reeperbahn och Fischmarkt (fiskmarknaden). Caféet har en mycket personlig charm och erbjuder ett stort urval av internationella frukostar. Interiören består av en ganska vågad blandning och visar att trästolar och bänkar och snygga art-deco-lampor kan funka tillsammans. Süss+Salzig (sött och salt) är både namnet och konceptet här. De föränderliga söta specialiteterna som glass och kaka är mest lockande. Här kan du äta amerikansk, spansk, tysk, fransk eller engelsk frukost.

Adress: Lange Straße 50

Under den Linden

Under den Linden är ett mysigt café som är modernt och gammaldags på samma gång. De har serverat kaffe, olika sorters fikabröd och pasta sedan 1982. De har ett stort utbud av tidningar och magasin för den som vill ha en skön lässtund tillsammans med en god kopp kaffe.

Adress: Juliusstrasse 16.

Webbplats: www.cafe-unter-den-linden.net

MER LÄSVÄRT PÅ SAJTEN

Har inte denna text gett dig svar på det du undrar över? Då är du välkommen att ställa din fråga på avdelningen för frågor, kommentarer och tips.

Filmklipp från Reeperbahn

Restauranger i St. Pauli

Restauranger i Hamburg