ST. PAULI

HAMBURG

ÖVRIGT

Affärer på Reeperbahn

På Reeperbahn hittar du också många olika klädaffärer och souveniraffärer. De har bl.a. ett stort utbud av St. Pauli-tshirts eller roliga och provocerande texter på t-shirts. En bra Ö&B- liknande butik hittar du i bortre änden av Reeperbahn, de har massor billiga prylar. Utöver de många souvenir- och krimskramsbutikerna finns många klädaffärer med lite mer vågat tema. Där kan du t.ex. köpa sexiga underkläder och annat i klädväg som anspelar på sexighet.

Är du av behov av sprit på närmre avstånd från Reeperbahn är Lidl längst bort på gatan ett bra alternativ. Ytterligare ett stenkast längre bort, förbi en stor korsning ligger Penny Markt.

Hundertmarkt Western Store

Hundertmarkt Western Store

Hundertmarkt är en klädaffär som nischat in sig på westernkläder. Här hittar du mycket byxor och jackor av skinn. De har även ett stort utbud av t-shirts, varav många har St. Pauli-tryck.

Adress: Spielbudenplatz 9

Blicker Modeschuhe

Blicker Modeschuhe är en skoaffär som nischat sig på att sälja lite sexigare modeskor.

Adress: Reeperbahn 143

Webbplats: www.blicker-schuhe.de

Justitia R&P Streetware

Detta är en mysig butik med kläder för ungdomar som ligger på Silbersackstrasse 5, ett par meter från den berömda puben "Zum Silbersack".

Sexy Heaven

Sexy Heaven är en porrbutik för både män och kvinnor. Här hittar man bl.a. massagestavar, porrfilmer, uppblåsbara dockor av både manligt och kvinnligt "kön", samt mycket andra former av sexleksaker. Utöver detta säljs här också parfym och smink.

Adress: Spielbudenplatz 5

MER LÄSVÄRT PÅ SAJTEN

Har inte denna text gett dig svar på det du undrar över? Då är du välkommen att ställa din fråga på avdelningen för frågor, kommentarer och tips.

Affärer i St Pauli, Hamburg

Shopping i Hamburg