REEPERBAHN

HAMBURG

Affärer i St. Pauli

I stadsdelen St. Pauli finns ett stort utbud av mindre och lite udda affärer. De skiljer sig stort från de lyxiga boutiquerna i centrala Hamburg. På gatan Neuer Kamp utmed Feldstraße hittar du Kleider Markt, en affär som säljer Second Hand-kläder.

Är du intresserad av att köpa på dig lite billig öl och sprit rekomenderar vi Real, f.d. WalMart som ligger 15 minuters promenad från Reeperbahn. Affären ligger på samma gata som Kleider Markt, d.v.s. Neuer Kamp.

I samma område ligger flera andra trevliga småaffärer. Bland annat en skoaffär som har ett stort utbud av billiga Converse-skor. Skoaffären ligger i norra änden av Wohlwillstrasse där den möter Neuer Pferdemarkt.

Harrys Hafenbasar

Harrys Hafenbasar

Harry's Hafenbasar har i 50 år varit synonymt med reslust, sjöfartsromantik och äventyr i hamnen. I basaren hittar du en unik samling av konsthantverk, t.ex. rituella föremål och souvenirer från hela världen. I Afrika, Asien och och andra platser på jorden var sjömännen nyfikna inhandlare som förde med sig många saker tillbaka till Hamburg. Det finns en stor blandning av butiker och muséer där man kan köpa dessa skatter, eller låna dem för film- och TV-produktioner eller fotograferingar.

Adress: Erichstraße 56

MER LÄSVÄRT PÅ SAJTEN

Har inte denna text gett dig svar på det du undrar över? Då är du välkommen att ställa din fråga på avdelningen för frågor, kommentarer och tips.

Affärer på Reeperbahn

Inför resan till Hamburg