REEPERBAHN

ST. PAULI

Hotell i Hamburg - sida 2

HOTELL I HAMBURG - SIDA 3 >>

<< HOTELL I HAMBURG - SIDA 1

Eftersom det finns så otroligt många hotell i Hamburg har vi blivit tvungna att skapa ytterligare en sida med hotellrecensioner. Här nedan hittar du ett urval av hotell i Hamburg. På vår hamburgkarta kan se var i staden de är belägna.

Snabbval: Alster Hof | Hotel Mercedes | Ibis Hamburg Alster | SIDE Hotel

Hotel Mercedes

Hotel Mercedes Hamburg

Hotel Mercedes är ett mycket centralt beläget hotell i Hamburg. Det är också ett väldigt billigt alternativ med dubbelrum från 500 kr per natt. Hotellet ligger i stadsdelen St. Georg mitt i Hamburg. Härifrån är det bara 500 meter till centralstationen och ytterligare 700 meter till rådhustorget. Efter ungefär 600 meters promenad mot rådhustorget kommer man till den stora shoppinggatan Mönckebergstrasse som man följer restan av vägen. Hamburgs konsthall ligger bara 800 meter från hotellet och Deutsches Schauspielhaus bara 400 meter bort.

Hotellet serverar kostnadsfri frukost varje morgon och hotellets flerspråkiga personal hjälper gärna till med utflyktsplanering och biljettbokning. Hotellet erbjuder trådlös internetuppkoppling som kostar extra. Hela hotellet är rökfritt.

Hotel Mercedes har 23 rum. Dessa är utrustade med TV (med satellitkanaler), trådlös internetanslutning (tilläggskostnad), telefon och värdeförvaringsskåp. Badrummen har dusch, makeup-/rakspegel, hårtork och kostnadsfria toaletttillbehör. Ytterligare bekvämligheter som finns på rummen är takfläkt, skrivbord och öppningsbara fönster.

Adress: Steindamm 51

Bokning: SE PRISER ELLER BOKA DETTA HOTELL

SIDE Hotel

SIDE Hotel Hamburg

SIDE är ett hotell i centrala Hamburg. Härifrån har du bl.a. nära till Operan och Alter Botanischer Garten, Laeiszhalle och rådhuset. Det centrala läget gör också att du har väldigt nära till de många shoppinggatorna. Det är praktiskt taget bara att kliva rakt ut från hotellet så är du där.

SIDE har ett komplett spa, en hälsoklubb, inomhuspool, spa-badkar och bastu. Efter en ansträngande dag på stan kan du med andra ord gå till relaxavdelningen för att mjuka upp fötter och leder så att de klarar nästkommande dag.

Adress: Drehbahn 49

Bokning: SE PRISER ELLER BOKA DETTA HOTELL

Alster Hof

Alster Hof är ett billigare alternativ som dessutom ligger mycket centralt i Hamburg. Från hotellet till Hamburgs rådhus är det ungefär 700 meter, och på vägen passerar man flera shoppingkvarter med många affärer och gallerior. Operan, Alter Botanischer Garten och Japanska trädgården är sevärdheter som ligger på mycket nära avstånd.

Adress: Esplanade 12

Bokning: SE PRISER ELLER BOKA DETTA HOTELL

Ibis Hamburg Alster

Ibis Alster är även det ett centralt beläget hotell med utsikt över sjön Alster. Hotellet ligger bara några hundra meter från centralstationen, och till rådhuset är det ungefär 800 meter. På vägen till rådhuset passerar man bl.a. den stora shopinggallerian Europa Passage. Från detta hotell som ligger i stadsdelen St. Georg har man även nära till Hamburger Kunsthalle, Deutsche Schauspielhaus och Thalia-teatern. Hamburgs främsta shoppinggata, Mönckebergstrasse, finns också i närheten.

Adress: Holzdamm 4-12 & 16

Bokning: SE PRISER ELLER BOKA DETTA HOTELL

HOTELL I HAMBURG - SIDA 3 >>

<< HOTELL I HAMBURG - SIDA 1

MER LÄSVÄRT PÅ SAJTEN

Har inte denna text gett dig svar på det du undrar över? Då är du välkommen att ställa din fråga på avdelningen för frågor, kommentarer och tips.

Sevärdheter i Hamburg

Stadsdelar i Hamburg

Hotell i St. Pauli